Tarieven - Chiropractie Oosterschelde
222
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-222,bridge-core-2.8.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-27.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Tarieven

Alles over onze consulten, tarieven en betalingen

Gratis kennismakingsconsult

U mag altijd een gratis afspraak maken om vrijblijvend vragen te stellen aan de chiropractor en te bespreken of chiropractie voor u geschikt is. Bij een kennismakingsconsult hoort geen behandeling.

Een afspraak maken

Om met chiropractie te starten hebt u geen verwijsbrief nodig van uw arts.  Neem gerust contact met ons op.  Een eerste afspraak duurt 50-60 minuten en een vervolg consult duurt 20-30 minuten.  U kunt meer informatie terugvinden op de pagina Behandeling.

Om een afspraak af te zeggen dient u dit normaliter 24 uren van tevoren te melden.  Als u een afspraak binnen deze periode afzegt of u een afspraak niet nakomt behouden wij het recht om de kosten van een verzuimd consult in rekening te brengen.

Betaling

Na behandeling dient gelijk afgerekend te worden. Betaling mag contant of per pin plaatsvinden en u ontvangt altijd een kwitantie.  De kwitantie is benodigd als u de kosten van de behandeling wil declareren voor uw verzekering.

Verzekering

Behandelingen van een erkende chiropractor staan bij de meeste verzekeraars bekend als alternatieve geneeswijze en vallen dus buiten uw verplicht eigen risico. Als u aanvullend verzekerd bent voor chiropractische behandelingen, wordt de behandelingen meestal ten minste gedeeltelijk vergoed. Voor verdere informatie kunt u uw verzekeraar raadplegen of kijk naar www.chiropractievergoeding.nl.

Tarieven

Eerste consult Vervolg consult
Volwassen €85 €65
Kind (t/m 11 jaar) €65 €45
Bekijk onze actuele openingstijden.